Поліграфія для кафе, барів та ресторанів — це окремий вид друкованої продукції, яка має свою роль, у тому числі впливає на успішність закладу.

Безумовно, головне, що відзначають відвідувачі це якість їжі та сервіс. Поліграфія для ресторанів - це якраз і є частина сервісу, яка дозволяє створити приємне враження у відвідувачів, і спонукати нових клієнтів стати завсідниками.

Друк меню та додаткової поліграфії – це важлива інвестиція у розвиток та успішність вашого закладу.

Меню

Після інтер'єру, меню другим представляє ресторан або кафе. Естетика оформлення, якість друку, читабельність впливають на те, чи захоче клієнт взагалі щось замовляти.

Найбільш популярними варіантами меню є:

  • на пружині. Розкривається на 360 градусів, його зручно гортати та тримати в руках;

  • на болтах. Стильне оформлення та додатковий бонус – болти можна відкручувати та змінювати аркуші, наприклад якщо меню оновлено або старі аркуші втратили свіжість та привабливість;

  • буклети. Це цупкий аркуш паперу, який складають у вигляді гармошки. Часто на ньому друкують найпопулярніші страви, які замовляють із собою або доставкою додому;

  • брошюры. Класичний варіант як книжки з можливістю вибору різного типу обкладинки;

  • на кільцях. Оригінальне та стильне оформлення, зручно гортати, можна міняти старі листи;

  • на крафт-папері. Еко-напрямок — невщухаючий тренд, який користується популярністю у людей. Число людей, які хочуть зберегти природу, зростає, і багато ваших відвідувачів оцінять такий вибір паперу. Крім того, крафт-папір виглядає стильно та привабливо.


Поліграфія для кафе та ресторанів

Окрім меню, до поліграфії для ресторанів відноситься й інша продукція:

  1. Тейбл-тенти. Їх роблять із щільного паперу чи картону та встановлюють на столах. У тейбл-тентах друкують інформацію про знижки, акції, спеціальні пропозиції та новинки меню. Навіть якщо клієнт вже зробив замовлення, його погляд під час трапези може впасти на якесь зображення страви на тейбл-тенті і це змотивує його зробити додаткове замовлення;

  2. Підставки під напої. Квадратні або круглі підставки, які клієнти можуть взяти додому як сувенір, і тоді корисний аксесуар перетвориться на додатковий інструмент реклами;

  3. Візитки. Візитні картки прийнято вкладати до рахунку на оплату. На візитівках друкують стандартну контактну інформацію та, наприклад, слоган ресторану. Також можна доповнювати їх знижками на наступне замовлення – це стане додатковою мотивацією для повторного відвідування закладу;

  4. Листівки. Їх використовують перед відкриттям, щоб поінформувати про новий заклад чи перед святами, коли, наприклад, будуть активні спеціальні пропозиції чи знижки;

  5. Винні картки. Їх прийнято робити окремо від меню, часто використовують щільний дизайнерський папір, вибирають шкіряну палітурку. Винні карти не гортають швидко, вибору вина багато хто приділяє по кілька хвилин. Якісно виготовлену винну карту приємно тримати в руках, перегортати та вивчати;

  6. Папка для рахунку. Ще один важливий елемент ресторанної поліграфії. При дизайні папки важливо передбачити кишеньки, в які можна вкладати рахунок, візитки, листівки зі спеціальними пропозиціями.

Як бачите, друкована продукція для ресторанів різноманітна, і підключивши фантазію або найнявши професійного дизайнера, ви зможете з її допомогою підкреслити стиль вашого закладу та підвищити якість сервісу, а значить і збільшити кількість клієнтів.

Оформлення стін ресторану

Щоб клієнти не нудьгували, поки чекають на меню — їх треба розважити. У цьому допоможуть приємна музика та цікаве оформлення стін.

Плакати та картини на полотні – чудове рішення для інтер'єру кафе чи ресторану.

Картини прийнято вибирати тематичні, наприклад, фотографії італійських міст для піцерій або чудові панорами Сеула або Токіо для закладів східної кухні.

Постери покликані як розважати, а й інформувати. Це може бути меню напоїв чи десертів, апетитні цитати про їжу чи просто мотиваційні меседжі для відвідувачів. Так ви зможете "спілкуватися" з клієнтом навіть коли він просто чекає на своє замовлення.

Зовнішня поліграфія для кафе

Оформлення вітрин має важливе значення. Друк наклейок – затребувана послуга, завдяки якій ви зможете створити зовнішню привабливу картинку для клієнтів.

Наклейок не потрібно багато, 2-3 тематичні зображення чи фрази та проста вітрина стане стильним доповненням вашого закладу.

Поліграфія у Дніпрі від друкарні Дніпрограф — це якість друку, швидкість виконання замовлення та доступні ціни. Якщо ви хочете оновити всю поліграфію в ресторані або кафе або ви тільки відкриваєтеся і вам потрібно все, аж до створення дизайну - звертайтеся до нас і залишитеся задоволеними!